Skip to main content

Posts

Featured

IPHONE 5S SCREEN REPLACEMENT

Ajaib lah kalau handphone seseorang tu tak pernah mengalami sebarang masalah? Lagi-lagi dapat pulak pengguna yang hardcore, ganas gila, yang tiap kali pakai phone mesti ada masalah bukan mesti, tapi wajib ada masalah. Pernah tak tengah nak letak phone tu boleh pulak phone terjatuh ataupun tengah pegang phone terlanggar atau terhentak dekat dinding etc??


(Sumber : Google)

Malu babe muka kacak lawa dah tapi phone screen crack. Retak segaris takpe lagi, kalau dapat yang retak seribu tu macam dalam gambar ni? diri sendiri nak tengok phone pun rasa malu dan menyampah. Menyampah tu jangan cerita la, tu memang confirm sumpah seranah.

Jom ikut kisah Miss Wided (nama orang) hantar iPhone 5s dekat OKCS untuk tukar skrin.

(Sumber : Facebook OK Computer Solution)

Kisah :
Pada petang minggu lepas, Miss Wided tengah syok-syok main iPhone dia tetiba tah camna boleh terlepas dari tangan. Dah terlepas tu mesti la jatuh ke bumi yang nyata ni. Cepat-cepat Miss Wided ambik phone yang ada kat lantai tile…

Latest Posts

BEST TRICKS UNTUK MAC ANDA (9)

BEST TRICKS UNTUK MAC ANDA (8)

BEST TRICKS UNTUK MAC ANDA (7)

BEST TRICKS UNTUK MAC ANDA (6)

BEST TRICKS UNTUK MAC ANDA (5)