Repair Motherboard Laptop Acer Aspire 4925

Repair Motherboard Laptop Acer Aspire 4925
Masalah laptop ini adalah 'motherboard' rosak dan perlu ditukar dengan 'chipset' yang baru.
Tetapi masalah besarnya tuan punya laptop ini amat risau sekiranya laptopnya lambat untuk siap dibaiki. Ini disebabkan beliau terpaksa menghadirkan diri ke Sabah atas urusan kerja selama 3 bulan. Setiap hari beliau menelefon kami bertanyakan keadaan laptop kesayangannya. Kami pun dengan sedaya upaya berusaha untuk membaiki laptop En.Ary ini sebelum beliau berangkat ke Sabah. Alhamdulillah kami berjaya membaiki laptop beliau sebelum tarikh sepatutnya.

Ternyata gambaran kegembiraan wajah En.Ary amat terserlah setelah kami berjaya membaiki laptop beliau sebelum beliau berangkat ke Sabah. Kami berasa amat lega dan berpuas hati kerana dapat membantu beliau dan memastikan laptop siap 'ON TIME'. Terima kasih kepada En.Ary kerana mempercayai servis kami di OK Computer Solution ini.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, acer aspire 4925, motherboard, computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts