Repair Netbook Creative 1Malaysia

Repair Netbook Creative 1Malaysia
Masalah laptop saudara ni simple je. Iaitu 'Power Button' beliau sudah tidak boleh digunakan dek kerana terlalu kuat menekan setiap kali nak POWER ON laptopnya.
Apabila kami membuka laptop tersebut, kami mendapati bahawa switch ON itu sudah tercabut daripada 'Motherboard'. So, kami menggunakan segala kepakaran yang kami ada untuk membaiki kembali POWER BUTTON seperti sediakala.
Alhamdulillah, laptop tersebut dapat digunakan semula. Oleh itu, wahai pengguna laptop di luar sana, sila SWITCH ON laptop anda dengan penuh kasih sayang ya.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, creative 1malaysia, power button rosak, patah, computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts