Repair Screen Laptop Lenovo B450

Repair Screen Laptop Lenovo B450
Sebelumnya - Customer kami kali ini sanggup datang dari Melaka untuk menukar skrin laptop beliau. Katanya skrin laptop ini pecah kerana adiknya yang kecil terpijak dan amatlah merbahaya kepada adiknya itu. So, janganlah letak laptop merata-rata dan simpanlah di tempat yang selamat.

Selepasnya - Alhamdulillah, setelah hampir 1 tahun laptopnya tidak digunakan kini dapat gunakannya kembali seperti biasa.

p/s - Hati-hati ya, simpan laptop anda di tempat yang elok.

artilkel ini adalah untuk mereka yang mencari - repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah, ok computer solution, lenovo b450, computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts