Repair Screen Laptop Lenovo Y450

Repair Screen Laptop Lenovo Y450
Sebelumnya - Skrin laptop ni 'crack' akibat terpijak.

Selepasnya - Maaf gambar gelap sikit sebab tak pakai flash. Itu tak penting, yang penting tuan laptop ini berjaya menggantikan skrin laptop beliau kepada yang baru dengan harga yang murah daripada kami.

Beliau juga pernah hantar tukar skrin laptopnya sebelum ini di tempat lain, malangnya kos untuk tukar skrin beliau amat-amat tidak munasabah dan agak kecewa dan marah dari segi percakapannya. Terima kasih En.Shazmie kerana mempercayai servis kami. Anda sangat hebat!

artilkel ini adalah untuk mereka yang mencari - repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah, ok computer solution, lenovo ideapad y450, computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts