Repair Screen Laptop Toshiba NB520

Repair Screen Laptop Toshiba NB520
Sebelumnya - Masalah dilaporkan apabila anak kepada tuan punya laptop ini letak bola ping pong di atas keyboard dan terus tutup skrin laptopnya. Nah, inilah hasilnya.

Selepasnya - Kami membantu anda menggantikan skrin laptop ini iaitu yang bersaiz 10.1'' dengan harga yang amat berpatutan dan pemasangan adalah percuma. Pemasangan ini cuma mengambil masa 15 minit daripada pakar teknikal kami.

artilkel ini adalah untuk mereka yang mencari - repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack
laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah, ok computer solution, toshiba nb520, computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts