Repair Screen Laptop Acer Aspire 4253


Acer Aspire 4253 terkenal dengan warna keluarannya yang menarik. Ia juga sangat sesuai digunakan untuk pelajar terutamanya mereka yang belajar di peringkat ipt...Ini kerana laptop ini mempunyai spec yang tidak terlalu tinggi dan tidak terlalu rendah..

Baru-baru ini kami ada menerima laptop ini dengan masalah skrin. Teruk juga lah skrinnya pecah..Nasib baik tuan punya laptop ni datang kepada Ok Computer Solution yang sangat pakar dalam menyelesaikan masalah ini..Dengan hanya 15 minit sahaja kami dapat menyelesaikan masalah ini..Pelanggan gembira, kami pun turut tumpang gembira..

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, ok computer solution, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts