Repair Screen Laptop HP Pavilion DM1

HP Pavilion  DM1 merupakan antara produk keluaran oleh HP Compaq. Ianya merupakan sebuah notebook yang bersaiz 11.6 inch. Saiznya sama seperti Acer Aspire One 200. Dengan saiznya yang agak kecil dan ringan, ianya lebih senang untuk dibawa ke mana sahaja. Walaubagaimanapun, notebook bersaiz ini tidak lari dari masalah yang sering dihadapi oleh notebook-notebook bersaiz lebih besar yang lain iaitu masalah skrin retak, pecah dan sebagainya.


Kami di Ok Computer Solution sangat prihatin dengan masalah skrin notebook yang bersaiz mini ini. Kami mempunyai banyak stok untuk skrin 11.6 inch ini. Pelbagai jenis model laptop bersaiz 11.6 inch telah kami selesaikan masalah skrinnya dengan hanya masa dalam 15-30 minit sahaja termasuklah notebook model HP Pavilion DM1.

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen, repair screen laptop, repair laptop, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, repair led screen, led screen, screen repair, skrin laptop retak, repair laptop lcd, screen, led screen, lcd screen, led screen, ok computer solution, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts