Repair Screen Laptop Toshiba L645

toshiba l645


Skrin retak, pecah merupakan antara masalah yang sering dihadapi oleh semua pengguna. Hal ini terjadi dengan pelbagai kes seperti terjatuh katil, terhempas, terpijak dan sebagainya. Ada juga setengah kes yang mana laptopnya tak pernah jatuh, tetapi skrinnya jadi macam tv yang tak dapat siaran. Walaubagaimanapun, kami banyak menerima masalah yang kritikal seperti gambar di atas.

repair screen laptop


Baru-baru ini kami ada menerima masalah skrin laptop model Toshiba Satellite L645. Kami di OK Computer Solution sangat pakar dalam menyelesaikan masalah ini dalam masa antara 15 minit ke 30 minit sahaja. Selain model Satellite L645, kami juga banyak menerima laptop model Toshiba yang lain mempunyai masalah seperti ini.

repair screen

Jika anda mempunyai masalah seperti ini, jangan segan-segan untuk berjumpa pakar skrin laptop anda iaitu OK Computer Solution yang sentiasa prihatin tentang masalah laptop anda. Kami juga memberikan perkhidmatan yang terbaik dan jaminan yang tinggi yang mana anda sendiri bakal teruja dengan apa yang kami berikan!! Tunggu apa lagi!!

lap top

artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair screen laptop, repair screen, repair laptop, repair lcd, repair lcd, repair lcd screen, lcd crack, laptop crack, laptop pecah, lcd pecah, lcd replacement, laptop screen, repair laptop screen, pecah,repair led screen, led creen, ok computer solution, toshiba satellite c640, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam

Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts