Repair Laptop Sony VaioSony Vaio adalah satu brand laptop yang dihasilkan oleh Sony Corp. Sony Vaio sedia diketahui sebagai laptop yang premium selepas jenama Apple Macbook Pro

Dari pengamatan di kedai kami, rata rata owner Sony Vaio adalah golongan yang berduit dan berada.
Kesan daripada itu, kos repair untuk Sony Vaio sangat tinggiIni ditambah pula dengan susah mendapat spare part bagi Sony Vaio ini maka proses untuk membaiki laptop ini menjadi lebih sukar.

Malahan di Sony Center sendiri mahu mendapat spare part yang diperlukan pun mengambil masa sangat lama sehingga 3 minggu.

Pelanggan Sony Vaio ini kebanyakannya berstatus tinggi dan sangat mementingkan laptop dalam kehidupan seharian.
Kepada Sony harap anda dapat menyediakan spare part dengan lebih pantas.Kebanyakan laptop Sony Vaio yang datang ke kedai kami rosak motherboard.
Antara simptom simptom kerosakan motherboard bagi laptop Sony Vaio ini adalah

- Bila ON tiada display
- Bila ON takda power
- Selalu freeze atau hang
- Selalu restart bila ON
- Gambar berbelang belang
- Gambar putihKami mempunyai kepakaran teknikal untuk repair laptop Sony Vaio ini, dan harganya jauh lebih murah berbanding buat dengan Sony Center.

Kami sedaya upaya mahu customer mendapatkan hasil yang terbaik dari setiap wang yang dibelanjakan.Boleh tengok dari beberapa gambar yang sempat kami snap laptop Sony Vaio yang kami sudah baiki.

Semua laptop Sony Vaio kami boleh baiki antaranya

-Sony Vaio Duo 13
-Sony Vaio E Series
- Sony Vaio Pro
- Sony Vaio Fit
-Sony Vaio VPC series
- Sony Vaio VGN series
-Sony Vaio PCG series
-Sony VaioSamada laptop Sony Vaio anda adalah yang sudah lama atau masih baru, asalkan ianya bermaslah, kami sedia membantu.Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Comments

Popular Posts