Repair Power Jack Laptop Dell Inspiron 1400Power jack merupakan komponen terpenting dalam sesebuah laptop, ianya merupakan sebuah port di mana tempat untuk mengalirkan arus elektrik bagi menampung kuasa yang digunakan dalam laptop.

Sejak kebelakangan ini, kami banyak menerima laptop dengan masalah power jack yang mana tanda-tanda kerosakan anda boleh kesan seperti cas tak masuk, kena goyang / gerakkan charger baru cas masuk, nampak longgar dan sebagainya.Jika perkara berikut berlaku, ia sangat merunsingkan anda sebagai pengguna, lagi-lagi kalau bateri dah memang tak berfungsi, banyak kerja yang perlu disiapkan dan sebagainya. Kami di OK Compuetr Solution sangat prihatin dengan masalah seperti ini.Berikut merupakan salah satu hasil kerja kami dengan sebuah laptop yang agak lama juga keluarannya iaitu Dell Inspiron 1400


Jika anda mempunyai masalah seperti ini, jangan segan-segan membawa laptop anda kepada kami. Anda pasti terpegun dan terkesima dengan hasilnya yang sangat memuaskan!

Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair laptop, power jack laptop, repair laptop screen, laptop power jack, laptop repair, repair, laptop, computer service, ok computer solution, computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts