Repair Power Jack Laptop Dell Vostro 1200Dell Vostro 1200 seperti dalam gambar di atas mempunyai power jack yang berbeza saiz dengan model laptop Dell yang lain. Kebiasaannya, adapter charger untuk laptop Dell mempunyai kelebaran saiz pin 7.4*5.0mm. Tetapi laptop yang kami terima baru-baru ini, saiz power jacknya lebih kecil. Anda boleh lihat sendiri perbezaan adapter charger tersebut di bawah.


Masalah yang dihadapi oleh laptop ni disebabkan oleh rod connector dalam power jack patah. Jika anda lihat gambar di bawah, rod connector tersebut tidak kelihatan.


Berikut merupakan gambar-gambar hasil kerja kami..


Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang power jack laptop, repair power jack laptop, repair power jack, repair laptop screen, laptop power jack, laptop repair, repair laptop, repair notebook, computer services, repair computer, power jack, computer repair, dell laptops, computer shop, computer services, computer repair services, notebook repair, laptop repair service, pc repair, it support, ok, ok computer, ok computer solution, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts