Repair Power Jack Laptop Samsung

Akhir-akhir ini kami banyak menerima laptop dengan masalah power jack gagal berfungsi. Antaranya adalah model Samsung. Untuk pengetahuan anda, power jack untuk model ni susah nak jumpa spare partnya. Kebetulan tuan empunya laptop ni pula seorang pelajar universiti tempatan. Memang pening juga la pasal semua assignment terpaksa buat dekat laptop kawan.Kalau harapkan bateri pun tak boleh juga pasal bateri pun nak kena cas. Nak tak nak terpaksa lah laptop tu dihantar ke kedai komputer untuk direpair. Berikut merupakan beberapa gambar hasil kerja kami semasa baik pulih power jack laptop Samsung.


Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair power jack laptop, repair power jack, power jack laptop, power jack laptop, power jack, laptop power jack, repair laptop, laptop repair, computer repair, repair computer, computer repair services, computer repair service, ok, ok computer, computer solution shah alam, ok computer solution, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam


Jika anda merasakan artikel ini bagus dan boleh dikongsi dengan rakan anda, berkongsilah melalui facebook, e mel atau twitter Percayalah jika anda memberi satu kebaikan kepada orang lain 10 kebaikan akan kembali kepada anda.

Popular Posts