REPAIR KEYBOARD MACBOOK PRO 13 INCH ( A1278 )Jika anda seorang pengguna macbook tegar, anda seharusnya memberi perhatian penuh berkaitan masalah ini.


Apa yang nak kami ceritakan disini adalah berkaitan penggunaan macbook yang tidak sepatutnya dilakukan oleh pengguna macbook, rata-rata pengguna suka 
menggunakan macbook secara santai seperti :menggunakan semasa menonton televisyen dan meletakkannya diatas sofa, 


menggunakannya diatas katil sambil meletakkannya diatas tilam,


dan yang paling ramai pengguna macbook lakukan ialah menggunakan macbook sambil ditemani teko berasap dan bau wangi, ditemani cahaya malap dan lagu reggae.
(alah gurau pun tak boleh).


Ditemani segelas minuman, yang ini ramai sangat pengguna macbook buat, tidak kira dimana pasti akan terjumpa pengguna yang santai seperti ini, tetapi AWAS jika berlaku kecuaian anda pasti akan kerugian.


Disini kami kongsikan cerita seorang pengguna macbook pro A1278 telah tertumpah air kopi atas macbook pro nya, sehinggakan air tersebut meleleh kebawah casing tetapi syukur atas tindakkan pantas beliau, macbooknya dapat diselamatkan, hanya bahagian keyboard sahaja tidak berfungsi.


Proses mengantikan keyboard baruKeyboard Baru


HASILNYA


Artikel ini adalah untuk mereka yang mencari tentang repair keyboard macbook pro, repair keyboard, keyboard, macbook pro 13, keyboard laptop, keyboard macbook pro, keyboard macbook, ok, ok computer, computer solution shah alam, ok computer solution, ok computer solution shah alam, kedai komputer shah alam, kedai komputer di shah alam, repair laptop shah alam, pickup and delivery, pickup and delivery services, delivery service

Popular Posts