REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA

REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA

Keyboard laptop salah satu komponen terpenting untuk sesebuah laptop. Jika ada satu button keyboard rosak tak fungsi pastinya akan menyusahakan korang semasa membuat kerja.

Untuk pengetahuan korang semua sekiranya jika ada satu button jer yang tak fungsi, ini tidak bermakna kene tukar satu button itu sahaja. Itu silap,korang mesti tukar sebiji papan keyboard rosak tu dengan yang baru. Ini kerana keyboard laptop ada satu kabel yang bersambung ke motherboard.

REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA
REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA

Di Ok Computer Solution Shah Alam sememangnya kami pakar menyelesaikan masalah keyboard laptop . Untuk masalah keyboard rosak boleh datangnya dari kable keyboard tidak di grib dengan ketat yang bersambung pada motherboard.

Kami sentiasa menyediakan semua jenis keyboard laptop, jadi anda tidak perlu risau jika mempunyai masalah keyboard seperti ini.




REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA
REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA

 Anda tidak perlu risau ni adalah salah satu laptop hasil kerja kami untuk repair dan ganti keyboard yang baru.

REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA
REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA
REPAIR KEYBOARD LAPTOP SUBANG JAYA

Ok Computer Solution Shah Alam  ada menyediakan perkhidmatan repair keyboard rosak di area Shah Alam, Subang Jaya dan Klang. Jika anda mengalami masalah yang sama, anda boleh terus hubungi kami di 60182131633

WHATSAPP KAMI TERUS PUN BOLEH  >>>60182131633<<<

PM KAMI DI FACEBOOK >>>OK COMPUTER SOLUTION SHAH ALAM<<<

GOOGLE MAP  >>>OKCS SHAH ALAM<<<



KEDAI KAMI BERLOKASI DI SEKSYEN 7 SHAH ALAM.
Tingkat 1, V1-26-A, Jalan Plumbum V7/V,
Pusat Komersial Seksyen 7,
Seksyen 7, 40000 Shah Alam,
Selangor

Popular Posts